Etiket Sonuçları: abidin

Okulumuzun 10 Çocuk Gelişimi sınıfı öğrencileri ile Uygulama Anasınıfı öğrencilerinin ortak hazırlamış olduğu şenlik çok amaçlı salonumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuz 11 ve 12.sınıf öğrencileri ile Ankara gezisi gerçekleştirildi.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Kariyer Günü etkinliği yapıldı.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Çanakkale Programı gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı okulumuzda gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı II.dönem II.sınav takvimi aşağıda duyrulmuştur. Öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefliği tarafından öğrencilerde enerji tasarrufu bilinci oluşturmak amacı ile etkinlikler yapılmıştır.

Okulumuzda Afete Hazır Okul Eğitimleri ve deprem tatbikatı yapıldı.

Cumhuriyet'in 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler Arası Satranç Turnuvasına katıldık.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir grup Teknofest 2023 İSTANBUL gezisi yaptı.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Levent GÜLSER tarafından oluşturulan ve alan öğrencilerinden oluşan KOCAALİ MUCİTLERİ takımı ile TEKNOFEST 2022 yarışmalarına başvuru yapıldı.