Dilimizin Zenginlikleri

Dilimizin Zenginlikleri Projesine Ait Haberler

Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında aralık ayı eylem planı doğrultusunda ilimiz genelinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan En İyi Cümle/Afiş Yarışması Şartnamesi için tıklayınız.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Müdürlüğümüz tarafından il genelinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü "Sözlük Tasarım Yarışması" düzenleniyor.

Yarışma Şartnamesi için tıklayınız.

Bakanlığımız, Eğitimin Tüm Kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni Başlattı

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.