ERASMUS+ İLE DENEYİM PAYLAŞIMI

2023 yılı ERASMUS+ programı ile yurt dışında iş başı gözlem ve iş başı eğitim programına katılan il genelindeki meslek liselerinden oluşan grup ile gerçekleştirilen deneyim paylaşım zirvesine katıldık. Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanından 3 öğrenci ÇEKYA-PRAG'da Nisan ayında 21 günlük staj eğitimi faaliyetine katılmışlar, Okul Müdürdümüz Ali ALTAY İSPANYA-GRANADA'da İş Başı Gözlem faaliyetinde bulunmuştur.

Deneyim Paylaşım Zirvesinde öğrenci ve öğretmenlerimiz Mesleki Eğitim ile ilgili konularda deneyimlerini paylaşmışlar, yurt dışı etkinliğinde karşılaşılan sorunlar ile ilgili çözüm önerileri sunmuşlar ve ulusal mesleki eğitimin daha verimli hale getirilmesi için çözüm önerilerinde bulunmuşlardır.

Zirve sonunda kaatılımcı olan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından katılım ve EUROPASS belgeleri verilmiştir.

Projede emeği geçen idareci, öğetmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

13-10-202313-10-202313-10-202313-10-2023

Yayın: 13.10.2023 - Güncelleme: 13.10.2023 23:29 - Görüntülenme: 159