Etiket Sonuçları: elektrik

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Kariyer Günü etkinliği yapıldı.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı ENKA Adapazarı-Gebze Enerji Santrallerine Teknik Gezi düzenledi.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Saski bünyesinde bulunan Karaman Güneş Enerji Santrali ve ADASU Hidroelektrik Santraline teknik gezi düzenledi.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Kariyer Günleri Etkinliği yapıldı.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefliği tarafından planlanan kariyer günü etkinliği kapsamında Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Sayaç Ayar Laboratuvarı birim sorumlusu Elektrik Elektronik Mühendisi Oğuzhan TOPCAN okulumuza davet edilmiştir.

Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefliği tarafından öğrencilerde enerji tasarrufu bilinci oluşturmak amacı ile etkinlikler yapılmıştır.

Cumhuriyet'in 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler Arası Satranç Turnuvasına katıldık.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir grup Teknofest 2023 İSTANBUL gezisi yaptı.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Levent GÜLSER tarafından oluşturulan ve alan öğrencilerinden oluşan KOCAALİ MUCİTLERİ takımı ile TEKNOFEST 2022 yarışmalarına başvuru yapıldı.