Birimlerimiz

Usta öğreticilik kursumuz 17 ders videosundan oluşmaktadır. Aşağıda bu 17 ders videosunun izleme linki verilmiştir. Bu dersleri tekrar tekrar izleyebilirsiniz. Dersleri tamamlayıp kendinizi sınava girmeye hazır hissettiğinizde kurumumuz ile iletişime geçerek sınav randevunuzun alınmasını talep edebilirsiniz.  Sınav randevusundan önce sınav ücretini yatırmış olmanız gerekmektedir. Sınavlar Serdivan\Sakarya e-sınav merkezinde yapılmaktadır.

Ayrıca kitabı okumak için aşağıdaki bağlantıdan ders kitabını indirebilirsiniz.

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALAN TANITIMI

ALANIN TANIMI:Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı altında yer alan erken çocukluk eğitimi ve özel eğitim dallarının yeterliklerini Kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

ALANIN AMACI: Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı altında yer alan mesleklerde sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmektir.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ

TANIMI: Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

AMACI: Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI

TANIMI:

Muhasebe ve Finansman alanı altında yer alan bilgisayarlı muhasebe, dış ticaret ofis işlemleri, finans ve borsa hizmetleri dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim veren bir alandır.

AMACI:

Muhasebe ve Finansman alanı altında yer alan mesleklerde sektörlerin ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Okulumuzun Misyonu

OKULUMUZUN VİZYONU