Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı ENKA Adapazarı-Gebze Enerji Santrallerine Teknik Gezi düzenledi.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Saski bünyesinde bulunan Karaman Güneş Enerji Santrali ve ADASU Hidroelektrik Santraline teknik gezi düzenledi.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Çanakkale Programı gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı okulumuzda gerçekleştirildi.

"Bir Teneffüs Bir Türkü"

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Kariyer Günleri Etkinliği yapıldı.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefliği tarafından planlanan kariyer günü etkinliği kapsamında Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Sayaç Ayar Laboratuvarı birim sorumlusu Elektrik Elektronik Mühendisi Oğuzhan TOPCAN okulumuza davet edilmiştir.

Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefliği tarafından öğrencilerde enerji tasarrufu bilinci oluşturmak amacı ile etkinlikler yapılmıştır.

Kocaali Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılıp Kocaali İlçe Milli Eğitim tarafından yürütülen "OKUDUKÇA" projesi kapsamında Kaymakamımız Sn Haluk KOÇ bugün sınıflarımızı gezerek öğrencilerimizle okudukları kitaplar hakkında ve kitap okumanın önemi üzerine bol bol sohbet etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Eğitim bölümü öğrencileri gün boyunca @flavorloungesakarya da gelen misafirlere hazırladıkları lezzetleri ikram ederek güzel bir tecrübe yaşadılar. Bu etkinlikle fırsat verilmesi halinde özel bireylerin hayatın her alanında yer alabileceğini bizlere tekrar tekrar göstermiş oldular.

Çocuk Gelişim bölümü öğrencilerimiz de bayrak törenimizde İstiklâl marşımıza işaret diliyle eşlik etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliklerinde emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz…

#3aralıkdünyaengellilerfarkındalıkgünü

Okulumuzda Afete Hazır Okul Eğitimleri ve deprem tatbikatı yapıldı.

Cumhuriyet'in 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler Arası Satranç Turnuvasına katıldık.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yapılan "Akif'in Sözü Cumhuriyetin 100'ü" kompozisyon yarışmasında il birincisi olan 11Ç sınıfı öğrencimiz Mihriban ALİOĞLU'nu tebrik ederiz.