Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yapılan "Akif'in Sözü Cumhuriyetin 100'ü" kompozisyon yarışmasında il birincisi olan 11Ç sınıfı öğrencimiz Mihriban ALİOĞLU'nu tebrik ederiz.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir grup Teknofest 2023 İSTANBUL gezisi yaptı.

Üniversite Meslek Tanıtım Atölyeleri ve Kariyer Günleri

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü Etkinliği

Kas

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Levent GÜLSER tarafından oluşturulan ve alan öğrencilerinden oluşan KOCAALİ MUCİTLERİ takımı ile TEKNOFEST 2022 yarışmalarına başvuru yapıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kamu Spotu

Nis

2017 YGS de en yüksek puanı alan öğrencimiz Aynur BAŞ bisiklet ile ödüllendirildi.

Nis

Abidin Serhoş Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim -Öğretim yılı Bilgi yarışması 27-31 Mart tarihleri arasında okulumuzda yapıldı.Yarışmada 9-B,10-C,11-M,12-C sınıfları rakiplerini geride bırakarak 31 Mart Cuma günü yapılan finalde yarışma şansını yakaladı.

Büyük bir mücadeleye sahne olan final bölümünde 9-B ve 11-M sınıfları arasındaki mücadele sekizinci yedek soruya kadar devam etti.Kazanan 11- M sınıfı oldu.

Yarışmamızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür eder , kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)  hazırlıkları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 08.11.2016 tarihinde İlçemiz liseleri arası deneme sınavı YGS 1–6 ortalama puan sırasına göre başarı gösteren öğrencilerimiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışması Başarı Belgeleri